Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 21 лютого 2020 16:37

42 Про включення ОСББ та ЖБК до Програми підтримки ОСББ та ЖБК на 2020 рік

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

18 лютого 2020 року

Кремінна

№ 42

Про включення ОСББ та ЖБК до Програми
підтримки ОСББ та ЖБК на 2020 рік

 

Відповідно до розділу 3 Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК, затвердженої рішенням Кремінської міської ради №53/19 від 18.12.2019, розглянувши звернення голів правління ОСББ «Перемога – 2019», ОСББ «Надія-Кремінна», ОСББ Дружба 2018», ЖБК «Космос», ОСББ "Перлина-1", ОСББ «Дружба-Кремінна», ЖБК «Ёлочка», ОСББ «Промінь-2018», ОСББ "Тиха пристань-11", ОСББ "Злагода-11", ОСББ «Вертикаль-4», ОСББ «Альянс-комфорт»», керуючись ст.ст. 28, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт даху та покрівлі багатоповерхового житлового будинку за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, проспект Дружби, 11 (ОСББ Дружба 2018), до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 101,437 тис. грн.
  2. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт під’їздів(заміна вікон) багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Надія-Кремінна» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Побєди, 1, до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,5 тис. грн.
  3. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт під’їздів(заміна вікон та дверей) багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Перемога - 2019» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Побєди, 4, до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,416 тис. грн.
  4. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ЖБК «Космос» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Шевченко, 27» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 88,230 тис. грн.(капітальний ремонт покрівлі та заміна вхідних дверей).
  5. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт даху та парапету багатоповерхового житлового будинку ОСББ "Перлина – 1" за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, пров. Дружби, буд.7. до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 109,391 тис. грн.
  6. Включити роботи по об’єкту Капітальний ремонт під’їздів (заміна вікон) багатоповерхового житлового будинку за адресою : Луганська область, м.Кремінна, пров. Дружби, 5 ОСББ «Дружба-Кремінна» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 93,037 тис. грн.
  7. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ЖБК «Ёлочка» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна,вул. Шевченко, 20 до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 88,231 тис. грн. (капітальний ремонт парапетів та димовентканалів).
  8. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт під’їздів(заміна вікон) багатоповерхового житлового будинку ОСББ "Промінь-2018" за адресою : Луганська обл. м. Кремінна, вул. Банкова,2.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 86,785 тис. грн.
  9. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Тиха пристань-11» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Центральна, буд.11.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 83,333 тис. грн.(капітальний ремонт покрівлі над другим під’їздом та водопровідної мережі)
  10. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Злагода-11» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Побєди, буд.11» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 83,333 тис. грн.(капітальний ремонт покрівлі 1-2 під’здів, водопровідної та каналізаційних мереж).
  11. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт під’їздів /заміна вікон/ багатоповерхового житлового будинку ОСББ "Вертикаль-4" за адресою : м. Кремінна, Луганської області, пров. Дружби, 4.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 83,333 тис.грн.
  12. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, пров. Дружби, 11.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 80,620 тис. грн.(утеплення перекриття будинку та заміна вікон і дверей)
  13. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Шевченко, 25.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,498 тис. грн.(капітальний ремонт парапетів та димовентканалів)
  14. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Шевченко, 14.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,577 тис.грн. (капітальний ремонт парапетів та димовентканалів)
  15. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Шевченко, 10.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,431 тис. грн. (капітальний ремонт парапетів та димовентканалів)
  16. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, вул. Титова, 12.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,544 тис. грн. (капітальний ремонт парапетів та димовентканалів)
  17. Включити роботи по об’єкту «Капітальний ремонт багатоповерхового житлового будинку ОСББ «Альянс-комфорт» за адресою: Луганська обл. м. Кремінна, пров. Дружби, 9.» до переліку об’єктів Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК на 2020 рік зі зведеним кошторисним розрахунком у сумі 82,245 тис. грн. (утеплення перекриття будинку та заміна вікон)
  18. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 459 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG