Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 31 січня 2020 11:21

14 Про розгляд звернення виробничого кооперативу “Нова Техніка” щодо створення індустріального парку на території Кремінської міської ради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«28» січня 2020

Кремінна

№ 14

Про розгляд звернення виробничого
кооперативу “Нова Техніка” щодо
створення індустріального парку на
території Кремінської міської ради

 

Розглянувши лист голови правління виробничого кооперативу “Нова Техніка” Семенова В. Л. від 19.12.2019 вих №21 щодо створення на території Кремінської міської ради індустріального парку з метою промислової переробки біомаси та побутових відходів для отримання теплової та електричної енергії, відповідно до Закону України “Про індустріальні парки” керуючись пп. 2,5,7 п.а) ст. 27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Визнати доцільним налагодження співпраці з виробничим кооперативом “Нова Техніка” з метою створення індустріального парку на території Кремінської міської ради.
  2. Землевпорядному відділу апарату виконкому Кремінської міської ради забезпечити супровід щодо резервування земельної ділянки Кремінської міської ради приблизною площею 35 га по пров. Першотравневому м.Рубіжне для створення та функціонування індустріального парку.
  3. Відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконкому Кремінської міської ради вжити заходів щодо розробки Концепції індустріального парку та проекту меморандуму між Кремінською міською радою та виробничим кооперативом “Нова Техніка” стосовно співпраці у розвитку індустріального парку на території Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                    Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 301 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG