Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 01 серпня 2019 16:47

228 Про запобігання виникнення надзвичайної ситуації

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

01 серпня 2019 року

Кремінна

№ 228

Про запобігання виникнення
надзвичайної ситуації

 

         З метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації, заслухавши інформацію в. о. керівника Кремінського ВУВКГ Пандаєвського О. М. та керівника Кремінського ВКГ Макарчука Д. П. щодо припинення Рубіжанським РЕМ ТОВ «ЛЕО» подачі електроенергії на насосній станції «Житлівська» та “Кремінська”, що призвело до відсутності водопостачання на об’єктах соціального призначення та населення міста понад 20,0 тис. осіб, враховуючи рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Кремінської районної державної адміністрації від 01.08.2019 Протокол № 10, керуючись ст. 6 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», ст.ст. 30,38,52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Рубіжанському РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання»:
    1.1. відновити та забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення Кремінської територіальної громади;
    1.2. заборонити відключення об’єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення Кремінської територіальної громади від систем енергопостачання як об’єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.
  2. Міському голові звернутися до відповідних органів про притягнення до відповідальності посадових осіб Рубіжанського РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» за порушення Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення» у частині заборони відключення об’єктів питного водопостачання та централізованого водовідведення від систем енергопостачання як об’єктів життєзабезпечення і стратегічного значення.
  3. З метою недопущення погіршення екологічної ситуації в місті керівнику Кремінського ВКГ Макарчуку Д.П. з залученням техніки ДП “ККГ” КП “ККС” розробити графік та організувати підвіз води населенню міста, закладам освіти та охорони здоров’я.
  4. Доручити першому заступнику міського голови Дзивульському Г. А. провести засідання міської комісії з ТБ та НС з питання організації підвозу води.
  5. Керівнику Кремінського ВКГ Макарчуку Д. П. з залученням техніки Кремінського міськрайонного відділу ДСНС України в Луганській області організувати подачу води на місто відповідно до графіку:
    - 3 години в ранковий час з 05-00 до 08-00;
    - 3 години в вечірній час з 17-00 по 20-00.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                               Ю. О . ПРОКОПЕНКО

Read 474 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG