Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 23 травня 2019 14:59

147 Про надання дозволу на проведення торгівлі з пересувного причіпа – ларька (за заявою Осєннової Л.В.)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

20 травня 2019 року

Кремінна

№ 147

Про надання дозволу на проведення
торгівлі з пересувного причіпа – ларька
(за заявою Осєннової Л.В.)

         Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2015 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця (ФОП) Осєннової Лариси Василівни щодо надання дозволу на тимчасову сезонну торгівлю продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями, морозивом, хлібобулочними виробами з пересувного ларька «Купава» розміром 4 м2, на правому березі річки Красної в районі вулиці Гастелло міста Кремінна Луганської області, керуючись ст..ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП Осєнновій Л.В. на проведення торгівлі продуктами харчування швидкого приготування, безалкогольними напоями, морозивом, хлібобулочними виробами з пересувного ларька «Купава» розміром 4 м2, на правому березі річки Красної в районі вулиці Гастелло міста Кремінна Луганської області, терміном з 01.05.2019 по 31.08.2019 по 2 дні на тиждень з режимом роботи з 15.00-20.00 без перерви.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому зробити розрахунок пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Адміністратору, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи .
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                        Ю.О. Прокопенко

Read 361 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG