Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 30 січня 2019 08:49

15 Про затвердження експлуатаційних нормативів (норм) водоспоживання та водовідведення для населення м.Кремінна у разі відсутності засобів обліку води

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 15

 

від 28 січня 2019 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження експлуатаційних нормативів
(норм) водоспоживання та водовідведення для
населення м.Кремінна у разі відсутності засобів
обліку води

 

З метою раціонального використання водних ресурсів, підвищення якості послуг з водопостачання та водовідведення, що надаються населенню міста Кремінна комунальним підприємством «Кремінське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства», відповідно до ст.ст.13, 29 Закону України «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», постанови Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року №1107 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання», керуючись ДБН В.2.5-64:2012, ДБН 360-92, ДБН В.2.5-74:2013, ст. 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст.ст. 30,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити нормативи (норми) водоспоживання та водовідведення холодної води в м. Кремінна, які застосовуються у разі відсутності засобів обліку води.
    Додаток 1 – 3 арк.
  1. Комунальному підприємству «Кремінське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» здійснювати розрахунки за послуги з постачання питної води і водовідведення, надані споживачам, у яких відсутні засоби обліку споживання води, за затвердженими нормами питомого водоспоживання.
  2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 06.04.2006 № 149 «Про затвердження норми витрати води для користувачів внутрішнього водопроводу та каналізації будинків в м.Кремінна» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

Read 388 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG