Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 20 грудня 2018 15:48

392 Про закріплення прилеглої території за КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» для проведення благоустрою

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 392

 

від 17 грудня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про закріплення прилеглої території за комунальною установою (КУ) «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» для проведення благоустрою (вул. Центральна, 3)

 

Розглянувши клопотання КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» щодо надання в користування земельної ділянки для проведення благоустрою по вул. Центральна, 3, м. Кремінна, керуючись п. 1 ч. 2 ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», пп.7 п. «а» ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Закріпити за КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» прилеглу територію до будівлі №3 по вул. Центральна між проїзною частиною та пішохідним тротуаром вулиці приблизною площею 201 м² для проведення благоустрою.
  2. Зобов’язати КУ «Луганський обласний фізкультурний центр «ОЛІМП» провести роботи з благоустрою закріпленої території з метою забезпечення безпечного доступу спортсменів до спортивної інфраструктури міста.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                              Ю.О. Прокопенко

Read 621 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG