Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 25 вересня 2018 16:02

300 Про проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконкомі Кремінської міськради

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ  № 300

 

від 21 вересня 2018р.
м. Кремінна

 

Про проведення інвентаризації облікових
справ громадян, які потребують поліпшення
житлових умов та перебувають на
квартирному обліку при виконавчому комітеті
Кремінської міської ради

 

З метою проведення перереєстрації громадян,  уточнення інформації  щодо кількості громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання, відповідно до ст.ст. 15, 34, 36, 40, 134 Житлового кодексу Української РСР, п.п. 25, 26,27,28 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.84 N 470,  керуючись  ст.ст. 30,52,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради:

ВИРІШИВ :

 

  1. Провести інвентаризацію облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.

    

  1. Затвердити Порядок проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному  обліку при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.

Додаток – 2 арк.

 

  1. Відділу житлово-комунального господарства та будівництва:

 

3.1 забезпечити інформування громадян, через засоби масової інформації про проведення інвентаризації квартирного  обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання;

 

 

3.2. за результатами проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кремінської міської ради,  скласти відповідний акт та направити на розгляд постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу житлово - комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради -  голову постійної громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Кремінської міської ради  Китайгору І.О.

 

Міський голова                                        Ю.О. Прокопенко


  • Додаток
  • до рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради
    від 21 вересня 2018р. № 300

 

Порядок
проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному  обліку  при виконавчому комітеті Кремінської міської ради  

  1. 1. Цей порядок визначає процедуру проведення інвентаризації облікових справ громадян, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку Кремінської міської ради.
  2. Інвентаризація проводиться у період з 01.10.2018 по 31.12.2018 на підставі наступних документів, які будуть надані громадянами до відділу житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради :

- довідка з місця реєстрації за Ф. №3 ( каб. № 18 міськрада);

- документи, які дають право на проживання в квартирі (будинку): копія ордеру, копія свідоцтва про право власності, про спадщину або  копія договору купівлі-продажу чи дарування квартири, договір піднайму  та копія технічного паспорту, договір найму;

- оригінали паспортів всіх повнолітніх членів родини, зареєстрованих у квартирі, ксерокопії паспортів осіб, які бажають стати на квартирний облік;

- копії ідентифікаційних номерів при наявності оригіналів;

- оригінали та ксерокопії свідоцтв про народження дітей;

- оригінали та ксерокопії свідоцтв про одруження або розірвання шлюбу;

- оригінал та ксерокопія документа, який дає право на пільгу (медичний висновок приймається в  оригіналі);

- витяги на всіх членів сімї про наявність нерухомого майна та земельних ділянок під забудову;

-  довідка з місця роботи повнолітніх членів сім’ї, які стають на квартирний облік (посада, дата прийняття  та чи перебуває громадянин  на квартирному обліку за місцем роботи), для пенсіонерів копія та оригінал пенсійного посвідчення, довідка про отримання пенсії у Кремінському районі;

- довідка з УСЗН про внесення до Єдиного державного реєстру пільговиків.

  1. У разі виявлення змін у облікових даних, відділ житлово-комунального господарства та будівництва апарату виконавчого комітету міської ради вносить відповідні зміни в облікову справу квартирного обліку.
  2. Громадянам, які пройшли перереєстрацію, видається відповідна довідка, дублікат якої зберігається в обліковій справі.
  3. За результатами інвентаризації:

- облікові справи громадян, які пройшли перереєстрацію та  підтвердили право на подальше перебування на квартирному обліку при виконавчому комітеті Кремінської міської ради, формуються у   списки та подаються на розгляд громадської комісії з житлових питань та виконавчого комітету Кремінської міської ради для подальшого затвердження;

-   особи, що не проходили перереєстрацію та не підтверджували наявність підстав для подальшого перебування на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, знімаються з квартирного обліку.

  1. Право на поновлення за датою перебування на квартирному обліку, у разі надання документів, що посвідчують підстави для перебування на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на час прийняття рішення про зняття з квартирного обліку, зберігається протягом року з дня зняття з обліку.
  2. Повідомлення осіб, що не проходили перереєстрацію та не підтверджували наявність підстав для подальшого перебування на обліку, про зняття їх з квартирного  обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов за місцем проживання здійснюється протягом 30 календарних днів з прийняття рішення про зняття з квартирного  обліку, шляхом направлення листа за адресою, зазначеною в документах.

 

Секретар виконкому                                                            О.Ю. Літвін

 

Начальник відділу ЖКГ та будівництва                            І.О.Китайгора

Read 366 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG