Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 12 березня 2018 10:09

85 Про внесення змін до Тимчасового порядку видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 85

 

від 06 березня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Тимчасового
порядку видачі довідок про склад
сім’ї або зареєстрованих у житловому
приміщенні/будинку осіб

 

Відповідно до Законів України «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», «Про адміністративні послуги», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг», керуючись п.п. 4 п. «б» ст. 27, ст. 40, п. 2 частини другої ст. 52, ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Внести зміни до Тимчасового порядку видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб (далі – Порядок), затвердженого рішенням виконавчого комітету від 17.01.2017 №1: додати до розділу 2 пункти 2.5. 2.6., до розділу 3 – пункт 3.2. у новій редакції.

Додаток 1 – 4 арк.

  1. Секретарю виконкому міської ради оприлюднити дане рішення відповідно до чинного законодавства, Центру надання адміністративних послуг – на офіційному сайті Кремінської міської ради.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко


Додаток 1
до рішення
виконавчого комітету
від 06.03. 2018 № 85

 

Тимчасовий порядок
видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих
у житловому приміщенні/будинку осіб

 

  1. Загальні положення

 

1.1. Тимчасовий порядок видачі довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб (далі – Порядок) визначає процедуру видачі Центром надання адміністративних послуг виконавчого комітету Кремінської міської ради (далі – ЦНАП), довідок про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

1.2. Тимчасовий порядок розроблено на підставі Конституції України, Цивільного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», «Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні», «Про захист персональних даних», Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг), Положення та Регламенту Центру надання адміністративних послуг.

         1.3. Довідка про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб (далі – Довідка) видається за вимогою громадянина.

1.3.1.Надання відомостей про склад сім’ї або зареєстрованих осіб та інших персональних даних здійснюється виключно у випадках, передбачених законами України та іншими нормативно – правовими актами, і лише в інтересах та з дотриманням прав людини або за згодою самої особи.

         1.3.2. Довідка видається згідно з затвердженою формою (Додаток 2).

         1.3.3. Довідка складається на підставі наданих документів адміністратором ЦНАП, який підписує та скріплює своєю печаткою.

 1.3.4. Працівники ЦНАП, які відповідно до своїх посадових інструкцій мають доступ до персональних даних осіб, що звертаються за отриманням відповідної адміністративної послуги, зобов'язані не допускати розголошення в будь-який спосіб цих персональних даних, які їм довірено або які стали їм відомі під час виконання ними службових або трудових обов'язків.

1.3.5. Надання відомостей про склад сім’ї або зареєстрованих осіб та інших персональних даних здійснюється виключно у випадках, передбачених законами України, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини або за згодою самої особи.

1.3.6. Документом, який свідчить про реєстрацію особи, є паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист, довідка про звернення за захистом в Україні.

 

ІІ. Розгляд заяв про видачу довідки

 

         2.1. Для отримання Довідки особа подає до ЦНАП:

 

  • письмову заяву встановленої форми (Додаток 1);
  • паспорти всіх зареєстрованих осіб;
  • документ про право власності на домоволодіння;
  • домова книга (за наявності);
  • свідоцтво про народження дитини або свідоцтво про належність до громадянства України, якщо вона не досягла 14-річного віку;
  • свідоцтво про шлюб або інший документ, який підтверджує факт родинних зв’язків;

         2.2. У разі подання заяви законним представником особи додатково подаються:

  • документ, що посвідчує особу законного представника;
  • документ, що підтверджує повноваження особи, як законного представника, крім випадків, коли законними представниками є батьки (усиновлювачі).

         2.3. За необхідності виконавець виготовляє копії наданих документів.

         2.4. Забороняється вимагати для видачі Довідки подання особою інших документів, крім тих, що визначені цим Порядком.

         2.5. У разі виявлення адміністратором ЦНАП відмінностей між реєстром територіальної громади м. Кремінна та документів, наданих власником будинку, стосовно зареєстрованих громадян в його житлі, та за відсутності додаткових документів (довідки з Державної міграційної служби або ін.), питання видачі довідки про склад сім’ї вирішується виконавчим комітетом Кремінської міської ради.

         2.6. Відповідальність за достовірність інформації про склад сім’ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб, яка надається до ЦНАП, несе особа, яка звертається за отриманням Довідки.

        

  1. СТРОКИ РОЗГЛЯДУ ЗАЯВИ ПРО ВИДАЧУ ДОВІДКИ

 

3.1. Видача Довідки про склад сім’ї або зареєстрованих осіб у житловому приміщенні/будинку здійснюється в день надходження заяви.

3.2. Якщо питання видачі довідки про склад сім’ї вирішується на виконавчому комітеті Кремінської міської ради, строк видачі довідки не перевищує 10 днів після прийняття рішення на засіданні виконкому.

 

  1. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

 

4.1. Внесення змін до цього Порядку здійснюється виконавчим комітетом Кремінської міської ради.

 

Заступник міського голови                                          Н.М. Макогон

Read 529 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG