Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 грудня 2017 15:07

313 Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна (за заявою -----)

 

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ  № 313

 

від 15 грудня 2017р.                          

м. Кремінна

 

Про присвоєння поштової адреси

об’єкту нерухомого майна

(за заявою -----)

 

                           Відповідно до законів України  "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", "Про регулювання містобудівної діяльності",  Порядку використання даних Реєстру прав власності на нерухоме майно, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна, Державного реєстру іпотек та Державного реєстру обтяжень рухомого майна, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 14.12.2012 року за №1844/8, Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна, затвердженого наказом Держбуду України від 24.05.2001 р.  №127, Інструкції щодо проведення поділу, виділу та розрахунку часток об'єктів нерухомого майна, затвердженої наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України 18.06.2007 р. № 55, з метою впорядкування адресної системи, розглянувши заяву ----,  щодо присвоєння  адреси  об’єкту нерухомого майна приватної власності, який знаходиться на вулиці ---- міста Кремінна, враховуючи перейменування назв вулиць, провулків, площ та проспектів на території Кремінської міської ради, затвердженого рішенням Кремінської міської ради шостого скликання від 21.10.2015 № 65/5, керуючись ст.ст.31,40,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет Кремінської міської ради :        

       

                                                          ВИРІШИВ :

  1. Присвоїти об’єкту нерухомого майна приватної власності – домоволодінню, яке розташоване земельній ділянці з кадастровим номером: ----, яка знаходиться на вулиці ----- міста Кремінна Кремінського району Луганської області, мало будівельний номер 5, а при оформленні права власності на землю фактичний номер 7, поштову адресу: Луганська область, Кремінський район, місто Кремінна, вулиця ----, будинок  № 7.  
  2. Рекомендувати власнику майна ----- внести зміни у відомості про  майно в Державний реєстр  речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

 

Read 555 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG