Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 15 грудня 2017 15:18

292 Про призначення управителя багатоквартирних житлових будинків м.Кремінна

 
   

 

 

 

Кремінська міська рада

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ № 292

 

 

від  12 грудня  2017 р.

м. Кремінна

 

Про призначення управителя

багатоквартирних житлових

будинків м.Кремінна

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, на підставі Протоколів засідань конкурсної комісії з призначення управителя багатоквартирних будинків від 30.11.2017 № 1 та від 07.12.2017 № 2,  керуючись ст.ст. 29, 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В :

 

  1. Призначити управителем багатоквартирних будинків у житловому фонді комунальної власності територіальної громади м.Кремінна Товариство з обмеженою відповідальністю «АНВІРА-ТЕКС» (ТОВ «АНВІРА-ТЕКС») код ЄДРПОУ  
  2. Уповноважити Кремінського міського голову Прокопенка Ю.О. підписувати від імені співвласників договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками.
  3. Протягом п'яти календарних днів з дня прийняття даного рішення укласти договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками між виконавчим комітетом Кремінської міської ради та управителем багатоквартирних будинків.
  4. Відділу розвитку інфраструктури житлово-комунального господарства та будівництва після укладання договорів забезпечити висвітлення інформації про управителя, з якими укладено договори про надання послуг, дату укладання договорів, ціну послуги по кожному будинку, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті  міської ради.

 

  1. ТОВ «АНВІРА-ТЕКС» після укладання договорів довести до відома співвласників багатоквартирних будинків кожного будинку  інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладання договору, ціну послуги, шляхом розміщення оголошень на інформаційних стендах у під’їздах будинків або на прибудинкових територіях.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

 

 

 

 

Міський голова                                                 Ю.О.Прокопенко

 

 

Read 567 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG