Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 20 листопада 2017 16:35

266. Про дозвіл на реєстрацію з дітьми

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ  № 266

 

від 17 листопад 2017 р.
м. Кремінна

 

Про дозвіл на реєстрацію
Волошиної С.М. з дітьми

 

Розглянувши  звернення  директора Кремінського районного центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Смаги І.І. та заяву Волошиної Сніжани Миколаївни, керуючись п. 5 ст. 20, ст.ст. 20, 21 Закону України «Про житловий фонд соціального призначення», ст.ст. 30, 40, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Кремінської міської ради

 

ВИРІШИВ :

 

  1. Дозволити провести реєстрацію місця проживання Волошиної Сніжани Миколаївни, 1996 р.н. з дітьми: донькою Тахміною, 01.03.2014 р.н. та сином Миколою, 29.05.2015р.н., у квартирі № 5, будинку № 1 Д по вулиці Вокзальній  у місті Кремінна Луганської області терміном на 6 (шість) місяців з дня підписання договору найму на безоплатній основі згідно чинного законодавства.
  2. Провідному спеціалісту апарату виконкому Кремінської міської ради  Кубай С.В. зареєструвати  договір найму відповідно до вимог законодавства та попередити відповідального фахівця із соцроботи Кремінського районного центра соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Курочкіну Є.І. про відповідальність за додержанням термінів реєстрації підопічних.
  3. Контроль за виконанням покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко

Read 545 times

Main Menu

Kremins'ka TG