Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 06 жовтня 2017 15:01

212 Про затвердження плану паспортизації та інвентаризації

Кремінська міська рада
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ   № 212

 

від «05 » жовтня   2017 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження плану інвентаризації,
паспортизації дитячих та спортивних ігрових
майданчиків на території  Кремінської міської ради

 

З метою створення реєстру дитячих  та спортивних майданчиків, їх охорони, збереження, утримання в належному санітарному стані,  відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 29.10.2012 № 550 «Про затвердження Інструкції з проведення технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населених пунктів», керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», ст.. ст. 29,  З0, 40, 52,73  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Кремінської міської ради.

 

ВИРІШИВ:

  1. Створити Комісію для проведення інвентаризації дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Кремінської міської ради (далі – Комісія) і затвердити її склад

Додаток 1 - арк.

  1. Комісії при проведенні інвентаризації обстежити дитячі та спортивні ігрові майданчики на предмет  виявлення явної небезпеки, яка може бути внаслідок вандалізму, неправильної експлуатації елементів майданчика або природних умов.
  2. За підсумками проведеної інвентаризації та обстеження зобов’язати балансоутримувачів  скласти паспорти на кожен дитячий  та спортивний ігровий майданчик.
  3. Затвердити План проведення інвентаризації, паспортизації дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Кремінської міської ради.

 Додаток 2 – арк.

  1. Секретарю виконавчого комітету Кремінської міської ради  довести  дане  рішення  до  відома населення  міста  Кремінна  через  ЗМІ та шляхом розміщення на сайті.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Дзивульського Г.А

 

Міський голова                               Ю.О.Прокопенко

Read 2062 times

Main Menu

Kremins'ka TG