Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 22 вересня 2017 14:08

201 Про надання дозволу на проведення торгівлі з пересувного ларька

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 201

 

від 21 вересня 2017р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення
торгівлі з пересувного ларька

 

 Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання від 21 жовтня 2019 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву фізичної особи - підприємця --- щодо надання дозволу на тимчасову торгівлю квітами ритуального призначення з причепа до легкового автомобіля на площі Кооперативній міста Кремінна та в районі міського цвинтаря по пров. Шевченка, керуючись ст.ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати дозвіл ФОП ---. на проведення торгівлі квітами ритуального призначення з причепа до легкового автомобіля 4 кв.м, на площі Кооперативній міста Кремінна Луганської області, терміном на 7 днів та в районі міського цвинтаря по пров. Шевченка терміном на 1 день з дня оформлення Аркуша встановлення місця виносної торгівлі.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виносної торгівлі та режиму роботи і зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко

Read 545 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG