Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 20 червня 2017 12:12

127 Про дозвіл на проведення виїздної торгівлі

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ  № 127

від 16 червня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про  надання дозволу на проведення
виїзної торгівлі з пересувного ларька
ФОП Михайленко Л.І.

 

         Відповідно до рішень Кремінської міської ради шостого скликання  від 21 жовтня 2016 року № 65/17 «Про здійснення виносної торгівлі» та № 65/18 «Про пайову участь (внесок) в утриманні об’єктів благоустрою», розглянувши заяву Михайленка Костянтина Сергійовича – представника за довіреністю  фізичної особи – підприємця (ФОП) Михайленко Лариси Іванівни, щодо надання дозволу на розміщення виїзної торгівлі солодкою ватою  з пересувного ларька  за адресою:  площа Красна міста Кремінна, керуючись ст.ст.140,143,144 Конституції України, п.8 ст. 30  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати ФОП Михайленко Л.І. дозвіл на проведення виїзної торгівлі солодкою ватою з пересувного ларька  за адресою:  площа Красна міста Кремінна Луганської області, терміном з  16.06.2017  по 18.06.2017 з режимом роботи з 16.00 до 20.00, площа використання під торгівлю 3 кв. м.
  2. Спеціалісту планово – фінансового відділу апарату виконкому, відповідальному за виносну торгівлю, видати заявнику Аркуш встановлення місця виїзної торгівлі та режиму роботи і зробити розрахунок Пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою.

  3.Зобов’язати заявника підписати договір  на вивіз твердих побутових відходів.

  1. Відмовити ФОП Михайленко Л.І. в наданні дозволу на розміщення об’єкту виїзної торгівлі солодкою ватою та охолоджувальними  напоями за адресою:  проспект Дружби, район фонтану міста Кремінна Луганської області.
  2. Контроль за виконанням даного рішення  покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 498 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG