Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 03 квітня 2017 13:05

67 Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ № 67

 

від 29 березня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про затвердження звіту про експертну
грошову оцінку об’єкту нерухомого майна

 

 На виконання рішення сьомої сесії Кремінської міської ради сьомого скликання від 30 березня 2016 року № 7/14 «Про постановку на баланс приміщення, передбаченого для розміщення ФП на території Кремінської міської ради», розглянувши звіт про експертну грошову оцінку об’єкту нерухомого майна, розроблений суб’єктом оціночної діяльності Лазебником Анатолієм Борисовичем, керуючись, ст.ст. 40, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Кремінської міської ради

ВИРІШИВ :

1. Затвердити Звіт про експертну грошову оцінку об’єкту нерухомого майна комунальної власності Кремінської територіальної громади, а саме:

- окремої нежитлової будівлі, загальною площею 35,7 квадратних метри, яка використовується для утримання здоровпункту та розташована за адресою: провулок Підвільшанський, 2А, місто Кремінна Кремінського району Луганської області, у сумі 28595,00(двадцять вісім тисяч п’ятсот дев’яносто п’ять) грн. 00 коп.

2. Планово-фінансовому відділу апарату виконкому поставити на баланс виконкому міської ради вказане майно та привести у відповідність до даного рішення бухгалтерські документи.

3. Рішення підлягає затвердженню на черговій сесії міської ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М.

 

 

Міський голова                                                           Ю.О. Прокопенко

Read 480 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG