Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 17 листопада 2021 13:32

891. Про повернення в сім’ю малолітньої дитини з сім’ї патронатного вихователя

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

«09» листопада 2021 року

 Кремінна

 № 891

Про повернення в сім’ю
ХХХ її малолітнього сина
ХХХ, ХХХ р. н., з сім’ї
патронатного вихователя ХХХ

 

Розглянувши заяву гр. ХХХ, ХХХ р. н., яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: провулок ХХХ, буд. ХХХ, м. Кремінна, Луганська область щодо повернення її малолітнього сина ХХХ, ХХХ р. н., у зв’язку з подоланням складних життєвих обставинах, з сім’ї патронатного вихователя ХХХ, ХХХ р. н., яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: вул. ХХХ, буд. ХХХ, селище Діброва, Сєвєродонецького району Луганської області.

Керуючись ст.ст. 34, 40, 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 № 148 «Деякі питання здійснення патронату над дитиною», розпорядженням голови Кремінської районної державної адміністрації від 03.09.2020 № 374 «Про створення сім’ї патронатного вихователя», враховуючи протокол комісії з питань захисту прав дитини від 03.11.2021 № 15, заяву громадянки Жадан Наталії Вікторівни виходячи з інтересів дитини, виконавчий комітет Кремінської міської ради Луганської області

ВИРІШИВ:

  1. Повернути в сім’ю ХХХ, ХХХ р. н., з ХХХ її малолітнього сина ХХХ, ХХХ р. н., у зв’язку з подоланням складних життєвих обставинах, з сім’ї патронатного вихователя ХХХ, ХХХ р. н.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на тимчасово виконуючу обов’язки заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Кремінської міської ради Макогон Н.М.

 

Т.в.о. міського голови з питань
виконавчих органів ради                         Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 227 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG