Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 06 жовтня 2021 09:57

750. Про заходи запобігання поширенню на території Кремінської міської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

29 вересня 2021 року

Кремінна

№ 750

Про заходи запобігання поширенню
на території Кремінської міської
ради гострої респіраторної хвороби
COVID-19

 

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) та ст. 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних захворювань», керуючись ст. 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Кремінської міської ради    

ВИРІШИВ:

  1. Запровадити на території Кремінської громади заборони на заходи, які відповідають «жовтому» рівню епідемічної небезпеки, передбачені чинним законодавством України:
    1.1. перебуванння на вулиці без документів, що посвідчують особу;
    1.2. самовільне залишення місця самоізоляції та обсервації;
    1.3. проведення масових заходів із наповненістю більш ніж одна особа на 4 кв.м. або не більше ніж дві третини місць;
    1.4. приймання відвідувачів в закладах культури з заповненістю більше ніж дві третини або 50 %;
    1.5. відвідування шкіл, в яких менше ніж 80% персоналу мають 1 щеплення, або в яких понад 50 % учнів і персоналу знаходяться на самоізоляції;
    1.6. заповненість спортзалів та фітнес – центрів більше ніж 1 особа на 10 кв.м.;
  2. Запровадити посилений протиепідемічний режим у приміщенні Кремінської міської ради, закладах, установах, підприємствах комунальної власності Кремінської міської ради:
    2.1. допускати працівників та відвідувачів тільки в респіраторі або захисній масці, в тому числі виготовленій самостійно;
    2.2. на вході до приміщення організувати місце для обробки рук спиртовмісними антисептиками;
    2.3. дозволити одночасне перебування відвідувачів з розрахунку не більше однієї особи на 10 квадратних метрів площі;
    2.4. між місцями надання послуг в ЦНАП забезпечити дистанцію не менше, ніж 1,5 метри;
    2.5. тимчасово призупинити роботу дитячої кімнати ЦНАП;
    2.6. посилити заходи щодо дезінфекції приміщень будівлі Кремінської міської ради шляхом проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів, встановити додаткові технічні перерви для проведення дезінфекції приміщень кожні дві години;
    2.7. розмістити на вході до міської ради та до приміщення ЦНАП інформаційні матеріали про дистанційний зв'язок зі спеціалістами міської ради та спеціалістами ЦНАП.
  3. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності запровадити контроль за проведенням санітарно-гігієнічних заходів щодо особистої гігієни, питного режиму, вологого прибирання приміщень із застосуванням дезінфікуючих засобів, режиму провітрювання тощо.
  4. У разі установлення на території міської територіальної громади «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, за рішенням Луганської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запроваджуються посилені заходи контролю за дотриманням на території Кремінської міської територіальної громади встановлених обмежувальних протиепідемічних заходів, готовності закладів охорони здоров’я до прийому хворих на COVID-19, виявлення та реєстрації осіб з підозрою на COVID-19 відповідно до стандартів Міністерства охорони здоров’я.
    Додатково на території територіальної громади, у разі установлення «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, рішенням місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановлюються додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.
  5. У разі установлення на території територіальної громади «червоного» рівня епідемічної небезпеки додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів передбачених для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки вступають у дію заходи для «червоного» рівня епідемічної небезпеки, передбачені чинним законодавством України.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на т.в.о. заступника міського голови питань діяльності виконавчих органів ради Дзивульського Г.А.

 

Т.в.о. заступника міського голови з питань
діяльності виконавчих органів ради                         Георгій ДЗИВУЛЬСЬКИЙ

Read 198 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG