Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 21 січня 2021 11:44

3/67 Про затвердження Детального плану території земельної ділянки (пл.Красна, 21)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 15 » січня 2021 року

Кремінна

№3/67

Про затвердження Детального плану території земельної ділянки за адресою: м. Кремінна, пл. Красна, 21

 

З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування, відповідно до ст. 26, 31, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення 64 сесії Кремінської міської ради 7 скликання від 30.09.2020 р. за № 64/22 «Про розробку детального плану території земельної ділянки (пл. Красна, 21)» для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, враховуючи, що детальний план території пройшов процедуру громадських слухань (обговорень) в ході проведення яких жодних пропозицій та зауважень від громадськості не надходило, а також детальний план території був розглянутий і рекомендований до затвердження на засіданні архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Кремінської районної державної адміністрації, Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Детальний план території земельної ділянки розташованої по пл. Красна, 21, м. Кремінна, площею 0,1000 га, для будівництва жилого будинку, господарських будівель і споруд.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань землевпорядкування, архітектури, будівництва та екології.

 

Міський голова                               В.О. СТРУК

Read 319 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG