Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 січня 2021 16:50

3/59 Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінській обласній санаторній школі та передачу її в постійне користування КУ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» (вул.Декабристів)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ТРЕТЯ
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«15» січня 2021 року

Кремінна

№3/59

Про припинення права користування земельною ділянкою Кремінській обласній санаторній школі
та передачу її в постійне користування КУ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту»
(м. Кремінна, вул. Декабристів, 1б)

 

Розглянувши клопотання керівника КУ «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» щодо передачі земельної ділянки в постійне користування та клопотання директора Кремінської обласної санітарної школи щодо припинення права користування земельною ділянкою, керуючись ст. 12, 83, 92, 123, 141 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обмежень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити Кремінській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернат І-ІІІ ступенів, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Декабристів, 1Б, право постійного користування земельною ділянкою комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:275:0014, площею 2,8514 га, розташовану по вул. Декабристів, 1Б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів освіти – утримання школи-інтернату та припинити інше речове право за № 13347543 від 17.02.2016 року у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
  2. Передати Комунальній установі «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Піддубна, 18, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах кадастровий номер: 4421610100:02:275:0014, площею 2,8514 га, розташовану по вул. Декабристів, 1Б, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів освіти.
  3. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  4. Відділу із земельних питань апарату міської ради внестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                         В.О. СТРУК

Read 314 times

Main Menu

Kremins'ka TG