Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 07 жовтня 2020 09:02

64 сесія. Про надання згоди на поділ земельної ділянки (сел.Житлівка, садівниче товариство «Горняк»)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ЧЕТВЕРТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«30» вересня 2020 року

Кремінна

№64/28

Про надання згоди на поділ земельної ділянки громадянам -- та --
(сел. Житлівка, садівниче товариство «Горняк»)

 

Розглянувши заяви громадян -- та -- щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, враховуючи довідки садівничого товариства «Горняк» , керуючись ст. 12, 83, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.22, пункту «є» ст. 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду громадянину --, який мешкає за адресою: --, та громадянці --, яка мешкає за адресою: --, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення, розташованої в сел. Житлівка, садівниче товариство «Горняк», площею 8,9173 га, кадастровий номер 4421610101:01:001:0011, для колективного садівництва з виділенням земельних ділянок за №№ 95, 109 та послідуючою передачею їх в приватну власність для індивідуального садівництва.
  2. Громадянам оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надати міській раді на розгляд та погодження.
  3. Установити строк дії виконання даної згоди – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 324 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG