Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 05 жовтня 2020 16:28

64 сесія. Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради та затвердження Положення про нього, структури й граничної чисельності працівників

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ
ЧЕТВЕРТА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«30» вересня 2020 року

Кремінна

№64/5

Про створення структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради та затвердження Положення про нього, структури й граничної чисельності працівників

 

З метою вдосконалення системи надання допомоги постраждалим від насильства, запобігання та протидії насильству в сім’ї; ураховуючи потреби територіальної громади міста Кремінна в наданні комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі; відповідно до Законів України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типового положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та / або насильства за ознакою статі», з метою захисту прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства, міська рада вирішила:

 

  1. Створити структурний підрозділ для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради.
  2. Затвердити:
    2.1. Положення про структурний підрозділ для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі Кремінської міської ради (додається);
    2.2. Структуру та граничну чисельність працівників структурного підрозділу для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі (додаються).
  3. Фінансове забезпечення структурного підрозділу здійснювати за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел, не заборонених чинним законодавством України.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                              Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 364 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG