Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 28 липня 2020 09:22

61 сесія. Про затвердження переліку адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП у м.Кремінна (у новій редакції)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ШІСТДЕСЯТ ПЕРША
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«22» липня 2020 року

Кремінна

№61/8

Про затвердження переліку адміністративних
послуг
, інформаційних та технологічних карток
адміністративних послуг, що надаються через
Центр надання адміністративних послуг
(ЦНАП) у м. Кремінна (у новій редакції)

 

З метою упорядкування Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Кремінна, керуючись Законом України «Про адміністративні послуги», статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у м.Кремінна (далі ЦНАП) та викласти його у новій редакції.
    Додаток 1.
  2. Затвердити інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг зазначених у Додатку 2 даного рішення.
    Додаток 2.
  3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Кремінської міської ради від 29.06.2016 р. №12/10 «Про затвердження переліку адміністративних послуг, інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, що надаються Центром надання адміністративно-юридичних послуг Кремінської міської ради» (зі всіма змінами та доповненнями до нього).
  4. Секретарю міської ради забезпечити розміщення затверджених інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг на офіційному веб-сайті міської ради та у місці здійснення прийому суб’єктів звернень.
  5. Центру надання адміністративно-юридичних послуг в подальшому забезпечити дотримання затверджених технологічних карток з надання адміністративних послуг у роботі.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                              Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 330 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG