Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 28 жовтня 2019 16:21

51 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва (пров.Кочетова)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П
ЯТДЕСЯТ ПЕРША CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«23» жовтня 2019

Кремінна

№51/13

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва громадянці --
(пров. Кочетова, район садиби 34)

 

Розглянувши заяву громадянки -- про надання дозволу на відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва за рахунок вільної земельної ділянки комунальної власності, враховуючи рішення 37 сесії 7 скликання від 15.08.2018 року № 37/16, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянці --, яка зареєстрована за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови вільної від забудови, яка розташована по пров. Кочетова, район садиби 34, м. Кремінна, площею 0,0465 га для індивідуального садівництва з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                        Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 420 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG