Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 30 вересня 2019 16:34

50 сесія. Про надання згоди на списання з балансу КП «Кремінське ВКГ» основних засобів

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
П’ЯТДЕСЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 «25» вересня 2019 року

Кремінна

№ 50/4

Про надання згоди на списання з балансу
КП «Кремінське водопровідно –
каналізаційне господарство» основних засобів

 

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство» Кремінської міської ради (КП «Кремінське ВКГ») від 23.09.2019 р. № 211/25 про надання згоди на списання з балансу магістральних водогонів, акт на списання основних засобів та акт про технічний стан магістральних водогонів, що не використовуються у діяльності підприємства, враховуючи рішення виконавчого комітету Кремінської міської ради від 23.09.2019 р. № 240 та № 250, відповідно до Порядку списання об'єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 листопада 2007 року № 1314, керуючись ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати згоду на списання з балансу комунального підприємства «Кремінське водопровідно-каналізаційне господарство» основних засобів, а саме: магістральні водогони, які розташовані на ділянці місцевості від ДП «Санаторій «Озерний» до стадіону КУ ЛОФЦ та від стадіону до містка в районі Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1:
    - діаметром 325 мм -185 м.п.;
    - діаметром 500мм - 363 м.п.;
    - діаметром 700 мм - 5610 м.п.
  2. Керівнику КП «Кремінське ВКГ» Макарчуку Д.П. провести процедуру списання майна, зазначеного у п.1 цього рішення, відповідно до чинного законодавства України.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                          Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 464 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG