Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 серпня 2019 13:18

49 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на 1/2 частку земельної частки (паю) по КСП «Діброва» (сіножаті)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ДЕВ
ЯТА CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«21» серпня 2019

Кремінна

№49/10

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою власнику сертифікату на право на 1/2 частку земельної частки (паю) по КСП «Діброва» громадянину -- (сіножаті)

 

Розглянувши заяву громадянина --, власника сертифікату на право на 1/2 частку земельної частки (паю), як спадкоємця -- відповідно до Свідоцтва про право на спадщину за законом зареєстрованого в реєстрі за № 1420 та виданого 14.04.2000 року, щодо надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 83, 125-126 та п.п. 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», Законом України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, власнику сертифікату на право на 1/2 частку земельної частко (паю) по КСП «Діброва» серії ЛГ № 006906, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) № 1505/1 площею 0,8592 га сіножаті, яка розташована за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Кремінській міській раді, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з послідуючою передачею її у власність.
  2. Громадянину оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 386 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG