Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 22 серпня 2019 10:53

49 сесія. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КУ «ЛОФЦ «Олімп» (вул.Титова, 18)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ДЕВ’ЯТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«21» серпня 2019

Кремінна

№49/8

Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки КУ «Луганському обласному фізкультурному центру «Олімп»
 (вул. Титова, 18)

 

Розглянувши клопотання комунальної установи «Луганського обласного фізкультурного центру «Олімп» про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення частини земельної ділянки, яка утворилася шляхом поділу земельної ділянки, яка знаходилася в постійному користуванні у Відділі освіти Кремінської районної державної адміністрації, враховуючи добровільну відмову від частини земельної ділянки, керуючись ст. 20, 83, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, ст. 20 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл комунальній установі «Луганському обласному фізкультурному центру «Олімп», юридична адреса: м. Кремінна, вул. Октябрьська, 3 на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0117 га, кадастровий номер 4421610100:02:246:0021, розташованої по вул. Титова, 18, м. Кремінна, із земель громадської забудови для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на землі для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови з послідуючою передачею її в постійне користування.
  2. Комунальній установі «Луганському обласному фізкультурному центру «Олімп» розробити за допомогою проектної організації, яка має право на виконання даного виду робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови та надати його на розгляд та затвердження в установленому законом порядку.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 363 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG