Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 29 липня 2019 16:06

48 сесія. Про надання дозволу КП «Кремінське ВКГ» Кремінської міськради на демонтаж магістральних водогонів

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ВОСЬМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 24 липня 2019

Кремінна

№ 48/7

Про надання дозволу комунальному
підприємству «Кремінське водопровідно –
каналізаційне господарство» Кремінської
міської ради на демонтаж магістральних
водогонів

 

Розглянувши лист директора комунального підприємства «Кремінське водопровідно – каналізаційне господарство» Кремінської міської ради (КП «Кремінське ВКГ») від 10.07.2019 № 88/25 про вивід з експлуатації та демонтаж магістральних водогонів, що не використовуються у діяльності підприємства, з метою збереження майна комунальної власності територіальної громади м. Кремінна, керуючись ст. 16, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл КП «Кремінське ВКГ» на вивід з експлуатації магістральних водогонів відповідними діаметрами 325мм-185 м.п., 500мм-363 м.п., 700мм-5610 м.п., які розташовані на ділянці місцевості від ДП «Санаторій «Озерний» до стадіону КУ ЛОФЦ та від стадіону до містка в районі Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.
  2. КП «Кремінське ВКГ» провести демонтаж магістральних водогонів, зазначених в п.1, які обліковуються на балансі підприємства і не використовуються за призначенням, для подальшого складування на території підприємства.
  3. Контроль за виконання даного рішення покласти на виконавчий комітет Кремінської міської ради та на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

Міський голова                                    Ю.О.ПРОКОПЕНКО

Read 446 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG