Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 29 червня 2019 08:19

47 сесія. Про надання згоди на поділ земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації (вул.Титова)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК СЬОМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 26 » червня 2019

Кремінна

№47/34

Про надання згоди на поділ земельної ділянки Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації
(вул. Титова, 18)

 

Розглянувши клопотання Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації щодо надання згоди на поділ земельної ділянки наданої в постійне користування для обслуговування закладу освіти Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 у зв’язку з клопотанням КУ «ЛОФЦ «ОЛІМП» щодо виділення їм частини земельної ділянки для будівництва гімназичного залу, керуючись ст. 12, 83, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.22, пункту «є» ст. 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 2, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель громадської забудови, розташованої по вул. Титова, 18, м. Кремінна, площею 1,3341 га, кадастровий номер: 4421610100:02:246:0012, наданої для будівництва та обслуговування закладів освіти – Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 з послідуючою відмовою від частини земельної ділянки на користь КУ «ЛОФЦ «ОЛІМП».
  2. Відділу освіт Кремінської РДА оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надати міській раді на розгляд та погодження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 432 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG