Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 29 червня 2019 08:16

47 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду (пров.Дружби)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК СЬОМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 26» червня 2019

Кремінна

№47/23

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки з послідуючою передачею в оренду гр. --
(пров. Дружби, 5а)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо надання дозволу на розробку документації із землеустрою з послідуючою передачею в оренду земельної ділянки для обслуговування вбудованого приміщення, враховуючи Свідоцтво про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів зареєстрованого в реєстрі за № 1442 виданого 30.09.2018 року, керуючись ст.ст. 12, 83,107, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державний земельний кадастр», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Дружби, 5а, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:02:246:5315, площею 0,0050 га для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – вбудованого нежитлового приміщення з послідуючою передачею її в оренду.
  2. Громадянину -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 435 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG