Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Субота, 29 червня 2019 13:33

47 сесія. Про ліквідацію комунального підприємства “Редакція видання Кремінської міської ради “Міські вісті”

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК СЬОМА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«26» червня 2019 року

Кремінна

№47/4

Про ліквідацію комунального підприємства
“Редакція видання Кремінської міської ради
“Міські вісті”

 

У зв’язку з визнанням недійсним свідоцтва про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації газети “Міські вісті” згідно з наказом Головного територіального управління юстиції у Луганській області від 02.01.2019 №1/В , відповідно до ст.18 Закону України “Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні”, ст. 78 Господарського кодексу України,ст.ст. 104,105,110,111 Цивільного кодексу України, ст.15 Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”, ст.95 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, керуючись ст. ст. 25, 59, 60 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити комунальне підприємство “Редакція видання Кремінської міської ради “Міські вісті” (ідентифікаційний код юридичної особи 32570696), засновником якого є Кремінська міська рада, шляхом його ліквідації.
  2. Призначити ліквідаційну комісію комунального підприємства “Редакція видання Кремінської міської ради “Міські вісті” (ідентифікаційний код юридичної особи 32570696) у складі:

 Голова комісії – Редя Андрій Геннадійович, який проживає (зареєстрований) за адресою: Луганська область, місто Кремінна, провулок Дружби, б.5, кв.30, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3407304532.

 Члени комісії –

Смалько Наталя Миколаївна, реєстраційний номер облікової картки платника податків 2588507267;

Фещенко Олександр Володимирович, реєстраційний номер облікової картки платника податків 3037505856.

  1. Визначити, що рішення з усіх питань у ліквідаційній процедурі приймаються тільки через розгляд на сесії Кремінської міської ради.
  2. Здійснювати ліквідацію підприємства у порядку, передбаченому ст. 111 Цивільного кодексу України, Законом України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та Кодексом України з процедур банкрутства після набрання ним чинності.
  3. Строк заявлення кредиторами своїх вимог до комунального підприємства “Редакція видання Кремінської міської ради “Міські вісті” становить чотири місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

 

Міський голова                                       Ю. О. ПРОКОПЕНКО

Read 582 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG