Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 12 червня 2019 09:40

46 сесія. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (вул.Шевченко)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ШОСТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

« 05 » червня 2019

Кремінна

№46/17

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – Будинку дитячої творчості та методичного кабінету Відділу освіти Кремінської райдержадміністрації
(вул. Шевченко, 1)

 

Розглянувши клопотання Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації щодо оформлення земельної ділянки під нежитловими будівлями громадського призначення, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності 04.06.2018 за № 26508185, керуючись ст.ст. 12, 83, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 2, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по вул. Шевченко, 1, м. Кремінна, приблизною площею 0,1700 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти – Будинку дитячої творчості та методичного кабінету з послідуючою передачею її в постійне користування.
  2. Кремінській районній раді оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                                 Ю.О. ПРОКОПЕНКО

Read 499 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG