Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 11 червня 2019 13:53

46 сесія. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 19.12.2018 №41/12 «Про затвердження Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги, Положення про комісію з надання матеріальної допомоги та її склад»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ШОСТА
CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«05» червня 2019 року

Кремінна

№ 46/11

Про внесення змін до рішення сесії Кремінської
міської ради від 19 грудня 2018 року № 41/12
«Про затвердження Положення про порядок
надання адресної матеріальної допомоги,
Положення про комісію з надання матеріальної
допомоги та її склад»

 

 Розглянувши пропозицію комісії міської ради з надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення прийняту за результатами засідання від 24.04.2019 року, керуючись ст. 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Доповнити розділ 3 Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення пунктом 3.2.:
    «3.2.При визначенні розміру надання матеріальної допомоги на подолання наслідків пожежі в результаті яких повністю або частково знищено житлові приміщення застосовувати алгоритм розрахунку розміру матеріальної допомоги, а саме: нанесений пожежею збиток до 10 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 50% від орієнтованої суми збитку, нанесений пожежею збиток від 10 тис.грн. до 50 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 6 тис.грн., нанесений пожежею збиток від 50 тис.грн. до 100 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 8 тис.грн., нанесений пожежею збиток від 100 тис.грн. до 200 тис.грн. – розмір матеріальної допомоги становить 10 тис.грн., нанесений пожежею збиток понад 200 тис.грн.– розмір матеріальної допомоги становить 12 тис.грн.».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                 Ю.О. Прокопенко

Read 429 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG