Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 18 березня 2019 10:55

43 сесія. Про внесення змін до рішення сесії Кремінської міської ради від 06.06.2012 № 26/14 «Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Кремінна»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СОРОК ТРЕТЯ CECIЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«13» березня 2019

Кремінна

№ 43/12

Про внесення змін до рішення сесії
Кремінської міської ради від 06.06.2012
№ 26/14 «Про затвердження Положення
про порядок надання ритуальних послуг
на території міста Кремінна»

 

У зв’язку з передачею функції надання ритуальних послуг, з метою врегулювання відносин при наданні ритуальних послуг між замовником та виконавцем , на підставі Закону України «Про поховання та похоронну справу», наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства «Про затвердження нормативно-правових актів щодо реалізації Закону України «Про поховання та похоронну справу», керуючись ст.26 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада         

ВИРІШИЛА

  1. Внести зміни до рішення сесії Кремінської міської ради від 06.06.2012 № 26/14 шляхом заміни у тексті Положення про порядок надання ритуальних послуг на території міста Кремінна слів «Комунальне підприємство «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» на «Дочірнє підприємство «КРЕМІНСЬКЕ КОМГОСПОДАРСТВО» комунального підприємства «КРЕМІННА-КОМУНСЕРВІС» у відповідних відмінках.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства , розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                                        Ю.О.Прокопенко

Read 396 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG