Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 грудня 2018 13:49

41 сесія. Про затвердження Програми підтримки ОСББ та ЖБК на 2019 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 41/15

“19” грудня 2018 року
м. Кремінна

 

Про затвердження Програми підтримки
об’єднань співвласників багатоквартирних
будинків (ОСББ) та ЖБК на 2019 рік

 

Розглянувши клопотання виконавчого комітету Кремінської міської ради щодо затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2019 рік, яку ухвалено рішенням виконавчого комітету Кремінської міської ради від 17 грудня 2018 року, відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та вдосконалення відносин, що виникають у сфері обслуговування житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) та ЖБК у м. Кремінна на 2019 рік (надалі Програма), згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у міському бюджеті м. Кремінна на відповідний бюджетний рік.
  3. Координація та організація виконання Програми здійснюється сектором інвестиційної діяльності Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 784 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG