Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 27 грудня 2018 13:33

41 сесія. Про призначення і виплату персональної (іменної) стипендії талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОК ПЕРША СЕСІЯ
ІШЕННЯ № 41/10

 

“ 19” грудня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про призначення і виплату персональної
(іменної) стипендії талановитим і перспективним
спортсменам Кремінської міської ради
на 2019 рік

 

З метою матеріального стимулювання та фінансової підтримки талановитої молоді, сприяння удосконалення найбільш перспективних спортсменів міста, які є членами, кандидатами та резервом збірних команд України на виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2019 рік, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Призначити персональну (іменну) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік згідно із затвердженим списком, згідно з додатком 1 до цього рішення.
  2. Затвердити Порядок виплати персональної (іменної) стипендію талановитим і перспективним спортсменам Кремінської міської ради на 2019 рік, згідно з додатком 2 до цього рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 458 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG