Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

П'ятниця, 30 листопада 2018 13:07

40 сесія. Про надання згоди на поділ земельної ділянки садівничому товариству «Горняк»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
СОРОКОВА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 40/14

 

« 28 » листопада 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання згоди на поділ земельної ділянки садівничому товариству «Горняк»
(сел. Житлівка, садівниче товариство «Горняк»)

 

Розглянувши клопотання голови садівничого товариства «Горняк» щодо надання згоди на поділ земельної ділянки садівничого товариства у зв’язку з проведенням безоплатної приватизації земельної ділянки членами садівничого товариства для ведення садівництва, керуючись ст. 12, 83, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.22, пункту «є» ст. 56 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду садівничому товариству «Горняк», юридична адреса: м. Кремінна, пров. Сєвєрний, 1, на поділ земельної ділянки комунальної власності із земель сільськогосподарського призначення садівничого товариства «Горняк», розташованої в межах населеного пункту сел. Житлівка, площею 9,0227 га, кадастровий номер: 4421610101:00:029:0001, для ведення садівництва з послідуючою передачею виділених частин земельної ділянки в приватну власність членам садівничого товариства.
  2. Членам садівничого товариства оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надати міській раді на розгляд та погодження.
  3. Установити термін виконання даного рішення – 3 (три) роки.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 532 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG