Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 04 жовтня 2018 14:19

38 сесія. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності (вул.Шевченка)

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 38/29

 

« 26 » вересня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності
(вул. Шевченко, 19)

 

Розглянувши заяву громадянки -- щодо затвердження технічної документації із землеустрою та надану технічну документацію із землеустрою, розроблену на підставі рішення 29 сесії міської ради 7 скликання № 29/24 від 31.01.2018 року, враховуючи акт обстеження земельної ділянки комісією міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології від 20.09.2018 року, керуючись ст.ст.12, 83 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Відмовити у затвердженні Технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності житлової та громадської забудови, розташованої по вул. Шевченко, 19, м. Кремінна, у зв’язку з проведенням будівельних робіт власником домоволодіння на угіддях, які переводяться технічною документацією під багаторічні насадження.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 533 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG