Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 03 квітня 2018 14:04

32 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСО України»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 32/11

 « 28 » березня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСО України»
(пл. Паркова, 23)

 

Розглянувши клопотання дирекції НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСОУ» щодо надання дозволу на переоформлення земельної ділянки у зв’язку з переоформленням права власності на нерухоме майно, враховуючи витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності за № 24875801 від 12.02.2018 року, керуючись ст. 83, 92, 120, 123, 141 Земельного кодексу України, ст.22, 55 Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про Державний земельний кадастр», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Припинити право користування ТСО України земельною ділянкою площею 0,3668 га, розташованої в за адресою: м. Кремінна, пл. Паркова (колишня пл. Петровського), 23, наданою в постійне користування відповідно до рішення міськвиконкому Кремінської ради народних депутатів від 21.07.1995 року № 745 для розміщення бази ТСО України, та визнати таким що втратив чинність Державний акт на право постійного користування землею серії ЛГ № 1050000025 зареєстрованого в Книзі записів державних актів на право постійного користування землею за № 26 виданого 06.12.1995 року.
  2. Землевпорядному відділу міськвиконкому внести відповідні зміни до земельно-кадастрової документації.
  3. Надати дозвіл Навчальному закладу об’єднання громад «Кремінський районний спортивно-технічний клуб товариства сприяння обороні України», юридична адреса: м. Кремінна, пл. Паркова, 23, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із житлової та громадської забудови площею 0,3668 га, розташовану по пл. Паркова, 23, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування закладів освіти, з послідуючою передачею земельної ділянки в постійне користування.
  4. НЗ ОГ «Кремінський РСТК ТСО України» оформити через землевпорядну організацію, яка має дозвіл на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  5. Установити строк дії виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 546 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG