Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 13 березня 2018 14:02

31 сесія. Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької єпархії УПЦ»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРИДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ

РІШЕННЯ № 31/11

« 07 » березня 2018 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки РО «Парафія на честь преподобного Серафіма Саровського села Стара Краснянка Сєвєродонецької єпархії УПЦ»
(сел. Стара Краснянка,
пров. Шахтарський, 5Б)

 

Розглянувши клопотання Ієромонаха Парафії Серапіона про надання дозволу на проведення робіт по зміні цільового призначення земельної ділянки, враховуючи Договір дарування будівлі магазину зареєстрованого в реєстрі за № 105 виданого 22.01.2018 року, керуючись ст. 20, 83, 92, 120, 123 Земельного кодексу України, ст. 20 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «ПАРАФІЯ НА ЧЕСТЬ ПРЕПОДОБНОГО СЕРАФИМА САРОВСЬКОГО СЕЛА СТАРА КРАСНЯНКА СЄВЄРОДОНЕЦЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ», юридична адреса: сел. Стара Краснянка, пров. Ольховий, 12, на зміну цільового призначення земельної ділянки комунальної власності площею 0,0882 га, кадастровий номер 4421610100:27:014:5313, розташованої по пров. Шахтарський, 5Б, сел. Стара Краснянка, із земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину на для будівництва та обслуговування будівель релігійних організацій з послідуючою передачею її в постійне користування.
  2. Релігійній Організації розробити за допомогою проектної організації, яка має право на виконання даного виду робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування будівель релігійних організацій, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд і затвердження.
  3. Установити строк виконання даного рішення – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                                   Ю.О. Прокопенко

Read 494 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG