Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 27 грудня 2017 13:22

28 сесія Про надання дозволу Відділу освіти Кремінської РДА на укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ПП «Рубіжанський залізобетон»

УКРАЇНА

КРЕМІНСЬКА  МІСЬКА  РАДА

КРЕМІНСЬКОГО  РАЙОНУ

ЛУГАНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

СЬОМОГО  СКЛИКАННЯ

ДВАДЦЯТЬ  ВОСЬМА  СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ № 28/43

« 21 »  грудня  2017 р.

м. Кремінна

 

Про надання дозволу Відділу освіти Кремінської РДА на укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ПП «Рубіжанський залізобетон»

(пров. Радищева, 69)

 

Розглянувши клопотання начальника Відділу освіти Кремінської РДА  щодо надання дозволу на укладання договору сервітуту на частину земельної ділянки з ПП «Рубіжанський залізобетон» на установку тимчасової споруди, керуючись ст.ст. 12, 83, 99, 122, 123 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати згоду Відділу освіти Кремінської районної державної адміністрації Луганської області, юридична адреса: м. Кремінна, вул. Банкова, 2, на поділ земельної ділянки, яка знаходиться в постійному користуванні, із земель комунальної власності житлової та громадської забудови, яка розташована по пров. Радищева, 69, м. Кремінна, кадастровий номер: 4421610100:02:193:0002, з послідуючим укладанням договору сервітуту з ПП «Рубіжанський залізобетон» на частину земельної ділянки для установки тимчасової споруди модульної топочної на альтернативному паливу по забезпеченню теплом Кремінської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4.
  2. Відділу освіти Кремінської РДА оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити у встановленому законом порядку та укласти договір сервітуту з ПП «Рубіжанський залізобетон» з встановленням плати за сервітут в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки та внесенням плати на рахунок місцевого бюджету.
  3. Установити строк дії виконання даного дозволу – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 464 times

Main Menu

Kremins'ka TG