Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 вересня 2017 16:09

25 сесія. Про передачу в постійне користування земельної ділянки ДЗ «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 25/27

 

« 13 » вересня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про передачу в постійне користування земельної ділянки ДЗ «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка»
(вул. Шевченко, 25а)

 

Розглянувши заяву ректора ДЗ «Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» про надання закладу у постійне користування земельної ділянки встановленого розміру, враховуючи Договір купівлі-продажу житлового будинку з відстроченням платежу зареєстрованого в реєстрі за №576 та посвідченого 27.07.2017 року, керуючись ст. 12, 83, 92, 123,186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати Державному закладу «Луганському національному університету імені Тараса Шевченка» юридична адреса: м. Старобільськ, пл. Гоголя, 1, в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах, загальною площею 0,0525 га, кадастровий номер: 4421610100:02:237:0001 розташовану по вул. Шевченко, 25а, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування багатоквартирного жилого будинку.
  2. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  3. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 522 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG