Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 вересня 2017 16:08

25 сесія. Про передачу в постійне користування земельної ділянки КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені героїв Молодої гвардії»

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 25/29

 

« 13 » вересня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про передачу в постійне користування земельної ділянки КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені героїв Молодої гвардії»
(вул. Мічуріна,18)

 

Розглянувши клопотання начальника КЗ «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені Молодої гвардії» про надання закладу у постійне користування земельної ділянки встановленого розміру, враховуючи рішення 17 сесії Кремінської міської ради від 30.11.2016 року № 17/22, керуючись ст. 12, 83, 92, 123,186 Земельного кодексу України, Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Передати Комунальному закладу «Луганському обласному ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетському корпусу імені Молодої гвардії» юридична адреса: м. Кремінна, вул. Мічуріна, 18 в постійне користування земельну ділянку комунальної власності із земель житлової та громадської забудови у встановлених межах площею 4,1734 га, кадастровий номер: 4421610100:04:166:0005, розташовану по вул. Мічуріна, 18, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування будівель закладу освіти – ліцею-інтернату.
  2. Надати дозвіл на проведення Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  3. Землевпорядномувідділуміськвиконкомувнестивідповіднізміниу земельно-кадастрову документацію після Державної реєстрації права постійного користування земельною ділянкою.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 456 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG