Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Середа, 20 вересня 2017 15:15

25 сесія. Про внесення змін до договору оренди землі

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ П’ЯТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 25/25

« 13 » вересня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про внесення змін до договору оренди землі від 10.09.2013 для утримання об’єкту незавершеного будівництва (магазину) гр. --
(пров. Дружби, 10а)

 

Розглянувши заяву громадянки -- щодо внесення змін до договору оренди землі у зв’язку зі зміною власника нерухомого майна, враховуючи заяву громадянки -- щодо внесення змін до договору оренди землі та Договір дарування нежитлової будівлі зареєстрованого в реєстрі за № 1033 виданого 09.08.2017 року , керуючись ст.ст. 12, 83, 120 Земельного кодексу України, 287, 288 Податкового кодексу України, Законом України «Про оренду землі», Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку державної реєстрації речових прав на земельні ділянки державної та комунальної власності у зв’язку з їх розмежуванням», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до договору оренди землі укладеного 10.09.2013 року, відповідно до якого зареєстровано право оренди земельної ділянки у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно 11.09.2013р. за № 2516333 для утримання об’єкту незавершеного будівництва (магазину) розташованого по пров. Дружби, 10а, м. Кремінна, а саме:

- виключити орендаря громадянку -- та включити орендаря громадянку --.

- в пункті 1 договору цільове призначення земельної ділянки викласти в наступній редакції: «для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі – магазину»

  1. Усі умови вищезазначеного договору оренди землі залишити без змін.
  2. Орендарю в місячний строк укласти Угоду № 1 до вищевказаного договору оренди землі та провести у встановленому законом порядку внесення змін до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.
  3. По закінченню строку дії договору оренди землі з доповненням землекористувач зобов’язаний провести роботи по поновленню або приведенню в належний стан для подальшого використання ділянки при її поверненні.
  4. Орендарю в п’ятиденний строк після реєстрації угоди до Договору оренди землі надати його копію Кремінському відділенню Рубіжанської об’єднаної державної податкової інспекції.
  5. Копію рішення направити у Рубіжанську ОДПІ для використання у роботі.
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                      Ю.О. Прокопенко

Read 629 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG