Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 серпня 2017 17:25

24 сесія. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 24/12

«02» серпня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради

 

З метою проведення інвентаризації земельних ділянок комунальної власності та проведення державної реєстрації права комунальної власності на земельні ділянки, керуючись ст. 12, 83, 122 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл Апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради, на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) комунальної власності із земель житлової та громадської забудови приблизною площею 0,30 га, яка розташована по проспекту Дружба, район будівлі 1, м. Кремінна, для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
  2. Апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, технічну документацію із землеустрою, погодити її та надати на розгляд та затвердження у встановленому законом порядку.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                                                  Ю.О. Прокопенко

Read 510 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG