Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 08 серпня 2017 11:18

24 сесія. Про припинення договору оренди будівлі, розташованої на площі Кооперативній, 50 А

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ
РІШЕННЯ №24/5

«02» серпня 2017 року
м. Кремінна

 

Про припинення договору
оренди будівлі , розташованої
на площі Кооперативній, 50 А

      Розглянувши на постійних депутатських комісіях заяву фізичної особи - підприємця Корсуна С.Є. щодо припинення відповідно до пункту 10.3, п.п. 4, пункту 10.8 Розділу 10 Договору оренди індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна ( міський туалет) від 01.01.2016, керуючись ст. 25,п. 30, 31 ст. 26, ст. ст. 59, 60 Закону України “ Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

ВИРІШИЛА:
  1. Припинити достроково, за згодою сторін, Договір оренди індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Кремінна від , а саме - будівлі міського туалету, яка розташована за адресою місто Кремінна площа Кооперативна № 50 А, укладений між Кремінською міською радою та фізичною особою – підприємцем Корсуном Сергієм Євгеновичем 01.01.2016 року.
  2. Виконкому Кремінської міської ради провести звірку виплати орендної плати та прийом – передачу будівлі, яка розташована за адресою: місто Кремінна , вулиця Кооперативна № 50 А,з дотриманням умов пунктів 2.4 та 2.5 Договору.
  3. Включити будівлю міського туалету, яка розташована за адресою місто Кремінна площа Кооперативна № 50 А, в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають передачі в оренду у 2017 році.
  4. Виконкому Кремінської міської ради провести роботу з передачі в оренду будівлі міського туалету бажаючим орендарям, відповідно до вимог чинного законодавства.

5.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування , бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 533 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG