Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 04 липня 2017 18:39

23 сесія. Про внесення змін до штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ТРЕТЯ СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 23/2

“29” червня 2017 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до штатного розпису
апарату виконавчого комітету
Кремінської міської ради

 

Розглянувши лист фінансового управління Кремінської райдержадміністрації від 01 червня 2017 року №202, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року №353 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради за ТПКВКМБ / ТКВКБМС 0170 «Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад та їх виконавчих комітетів» затвердженого рішенням сесії Кремінської міської ради від 21 грудня 2016 року №18/16 «Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Кремінської міської ради» (зі змінами) з 26 травня 2017 року згідно з додатками.

Додатки - 3 арк.

  1. Зменшити розмір щомісячної премії з 26 травня 2017 року на двадцять п’ять відсотків Кремінському міському голові Прокопенко Ю.О., секретарю Кремінської міського ради Пилипенко Е.В., першому заступнику Кремінського міського голови Дзивульському Г.А., заступнику Кремінського міського голови з фінансово-економічних питань Макогон Н.М., керуючому справами Кремінської міської ради Літвін О.Ю. на 2017 рік встановлений рішенням сесії Кремінської міської ради.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів.

 

Міський голова                                                         Ю.О. Прокопенко

Read 704 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG