Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Понеділок, 22 травня 2017 11:17

22 сесія. Про надання дозволу на складання проекту для ОСГ, вул. Мічуріна, р-н інтернату №3

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ДРУГА СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 22/22

«17» травня 2017 р.
м. Кремінна

 

Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. --

(вул. Мічуріна, район школи-інтернату №3)

 

Розглянувши заяву громадянина -- щодо виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення особистого селянського господарства, враховуючи рішення 45 сесії міської ради 5 скликання від 08.09.2010 року № 45/28, керуючись ст.ст. 12, 83, 118, 121, 122, 123, 134 Земельного кодексу України, ст.22 Закону України «Про землеустрій», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Надати дозвіл громадянину --, який мешкає за адресою: --, на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення, яка розташована по вул. Мічуріна, район школи-інтернату № 3, м. Кремінна, площею 2,0 га, для ведення особистого селянського господарства з послідуючою передачею її в приватну власність.
  2. Гр. -- оформити через землевпорядну організацію, яка має право на виконання цих робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, погодити у встановленому законом порядку та надати міській раді на розгляд та затвердження.
  3. Установити строк дії виконання даного дозволу – 1 (один) рік.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                                               Ю.О. Прокопенко

Read 476 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG