Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Вівторок, 11 квітня 2017 09:19

21 сесія. Про внесення змін до програми соціально-економічного та культурного розвитку на 2017 рік

УКРАЇНА
КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
КРЕМІНСЬКОГО РАЙОНУ
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ДВАДЦЯТЬ ПЕРША СЕСІЯ
РІШЕННЯ № 21/1

«05» квітня 2017 року
м. Кремінна

 

Про внесення змін до Програми
соціально-економічного та культурного
розвитку міста Кремінна на 2017 рік

 

Розглянувши клопотання виконкому Кремінської міської ради, проект Додатку 1 до Договору про грант від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО), з метою ефективного використання бюджетних коштів, проведення своєчасних робіт з реалізації заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна у 2017 році, на підставі рекомендацій комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
ВИРІШИЛА:

1.        Розділ «Заходи з реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Кремінна на 2017 рік» Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Кремінна на 2017 рік викласти в новій редакції згідно з додатком.

Додаток 1 – 15 арк.

2.       Внести зміни до Програми проведення урочистих та святкових заходів у м. Кремінна на 2017 рік та викласти Заходи щодо виконання Програми проведення урочистих та святкових заходів в м.Кремінна на 2017 рік в новій редакції згідно з додатком.

 Додаток 2 – 4 арк.

3.       Внести зміни до рішення сесії Кремінської міської ради від 27 липня 2016 року №13/23 «Про отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Енергозберігаючий проект у двох закладів освіти (ДНЗ №1,2) у м.Кремінна» та викласти пункти 2, 3 та 5 даного рішення в новій редакції:

«2. Дати згоду на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Енергозберігаючий проект у закладі освіти (ДНЗ №1) у м.Кремінна.

3.Укласти з Північною екологічною фінансовою корпорацію (НЕФКО), як розпорядником фонду «Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)» зміни до договору про грант та затвердити наступні умови таких змін:

3.1.Назва проекту: Енергозберігаючий проект у закладі освіти (ДНЗ №1) у м.Кремінна.

3.2.Обсяг та валюта гранту: 210 000 євро.

3.3.Мета гранту: підвищення енергоефективності у закладі освіти (Дошкільний навчальний заклад №1 «Ластівка» за адресою: вул. Шевченко, №40) у м. Кремінна.

5. З метою реалізації проекту голові Кремінській міській раді затвердити склад комітету з оцінки тендерних пропозицій щодо організації та проведення закупівель, пов’язаних з проектом відповідно до Правил закупівлі НЕФКО.»

4. Доручити Кремінському міському голові Прокопенко Юрію Олексійовичу підписати від імені Кремінської міської ради Додаток 1 до Договору про грант на умовах НЕФКО, викладених у додатку та визначених в пункті 3 рішення сесії Кремінської міської ради від 27 липня 2016 року №13/23 (зі змінами), та усі пов’язані документи, необхідні для отримання гранту та реалізації у місті зазначеного в пункті 2 рішення сесії Кремінської міської ради від 27 липня 2016 року №13/23 (зі змінами) проекту.

5.           Контроль за виконанням рішення покласти на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів; соціального захисту населення, охорони здоров’я, освіти, культури, туризму, молоді та спорту; житлово-комунального господарства, розвитку суб’єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв’язку.

 

 

Міський голова                                               Ю. О. Прокопенко

Read 653 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG