Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:47

10/42. Про затвердження Протоколу та передачу в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Краснянське» (кормові угіддя)

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

«03» вересня 2021 року

Кремінна

№10/42

Про затвердження Протоколу та передачу в приватну власність земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Краснянське» (кормові угіддя)

 

Розглянувши Протокол розподілу земельних ділянок кормових угідь (сіножатей та пасовищ) між власниками сертифікатів на право на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Краснянське», керуючись ст. 119 Конституції України, ст.ст. 12, 125, 126 та п.п. 16, 17 «Перехідних положень» Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних частко (паїв), ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Протокол розподілу земельних ділянок кормових угідь (сіножатей та пасовищ) між власниками сертифікатів на право на земельну частку (пай) земель колишнього КСП «Краснянське» від 08.07.2021 року.
  2. Передати в приватну власність власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Краснянське» земельні ділянки кормових угідь, які розташовані за межами населених пунктів на території Кремінській міській раді Сєвєродонецького району Луганської області, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, відповідно до Додатку 1.
  3. Надати дозвіл громадянам власникам сертифікатів на право на земельні частки (паї) земель колишнього КСП «Краснянське» на проведення Державної реєстрації права власності на земельні ділянки.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань землекористування, архітектури, благоустрою, будівництва та екології.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 209 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG