Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:17

10/27. Про затвердження Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства Кремінської територіальної громади на 2021-2024 роки

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 03 вересня 2021 року

Кремінна

№ 10 /27

Про затвердження Програми
реформування та розвитку житлово –
комунального господарства Кремінської
територіальної громади на 2021-2024 роки

 

З метою забезпечення гідних умов проживання мешканців громади та підвищення інвестиційної привабливості Кремінської територіальної громади, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово - комунальні послуги», «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», «Про благоустрій населених пунктів», Стратегії розвитку Кремінської міської територіальної громади Стратегії розвитку Кремінської міської територіальної громади, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму реформування та розвитку житлово-комунального господарства Кремінської територіальної громади на 2021-2024 роки (надалі Програма).
    Додаток – 31 арк.
  2. Фінансування заходів Програми проводити в частині зобов’язань міської ради та в межах асигнувань, передбачених у бюджеті територіальної громади на відповідний бюджетний рік.
  3. Координація та організація виконання Програми здійснюється відділом з питань житлово-комунального господарства, екології та управління комунальним майном Кремінської міської ради.
  4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійно діючі комісії Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та з питань житлово – комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв'язку та сфери послуг.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 219 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG